Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özhan Çıvgın: "Amacımız kazanmaktı ama maçın başında direnci koyamadık"

Demir İnşaat Büyükçekmece Başantrenörü Özhan Çıvgın, 79-76’lık Banvit mağlubiyeti sonrası, "Amacımız kazanmaktı ama maçın başında direnci koyamadık" dedi.Banvit, Spor Toto Basketbol Süper Ligi 4. hafta karşılaşmasında Bandırma’da...

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2016 20:48
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2016 20:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özhan Çıvgın: "Amacımız kazanmaktı ama maçın başında direnci koyamadık"
Demir İnşaat Büyükçekmece Başantrenörü Özhan Çıvgın, 79-76’lık Banvit mağlubiyeti sonrası, "Amacımız kazanmaktı ama maçın başında direnci koyamadık" dedi.
Banvit, Spor Toto Basketbol Süper Ligi 4. hafta karşılaşmasında Bandırma’da konuk ettiği Demir İnşaat Büyükçekmece’yi 79-76 mağlup etti. Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında Demir İnşaat Büyükçekmece Başantrenörü Özhan Çıvgın şu değerlendirmelerde bulundu:
"Zor bir deplasmana gittik ve zor bir deplasmandan geldik Avrupa kupası için. Yaklaşık 24 saatte gittik ve zor bir maç oynadık. Yani çok fazla çalışacak vakit ayıracak zamanımız yoktu. En kısa zamanda iki günde toparlanıp buraya geldik. Banvit takımı çok iyi bir takım. Oynadıkları maçlar belli. Düzenleri saha içinde organizasyonları belli. Bizim amacımız buraya gelip maçı kazanıp gitmekti ama maalesef maçın başında direnci koyamadık. Kolay skorlar yedik maç bir anda farklı bir boyuta girdi. Tekrar reaksiyon koyarak maçın içine girdik. Maçı uzatmaya gitmeden kazanmayı gerekiyordu maçı maalesef beceremedik."
Demir İnşaat Büyükçekmece oyuncusu Ceyhun ise, "Banvit kendi evinde iyi oynayan bir takım. Üç’te üç yapmış bir takım. İkinci yarı çok iyi mücadele ettik. Maçın sonunu getirdik. Uzatmada kazanabilirdik ama yaptığımız hatalar maçı kaybetmemize sebep oldu. Sonuçta lig devam ediyor. Böyle oynarsak kendi evimizde ve deplasmanda galibiyetleri arayacağız" değerlendirmesinde bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.