Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özel Ümit’ten Eskişehirspor’a Destek Ziyareti

Özel Ümit Hastanesi yetkilileri, Torku Konyaspor maçı öncesinde Eskişehirsporlu futbolculara destek ziyaretinde bulundu.Hastane yetkilileri, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette antrenman öncesinde futbolcularla buluşarak,...

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2016 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2016 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özel Ümit’ten Eskişehirspor’a Destek Ziyareti
Özel Ümit Hastanesi yetkilileri, Torku Konyaspor maçı öncesinde Eskişehirsporlu futbolculara destek ziyaretinde bulundu.
Hastane yetkilileri, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette antrenman öncesinde futbolcularla buluşarak, onlara baklava ikram etti. Ziyarette konuşan Özel Ümit Hastaneleri Halkla İlişkiler Müdürü Gülay Özler, Eskişehirspor’un birliğe ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu günlerde Eskişehir’de doğmuş ve kente sağlık alanında önemli hizmetleri olan Özel Ümit Hastaneleri’nin her zaman destek için takımın yanında olduğunu ve bundan sonra da olmaya devam edeceğini ifade etti. Özler, Torku Konyaspor maçı için takıma başarı dileyerek 3 puan alacaklarına emin olduğunun altını çizdi.
Teknik Direktör Samet Aybaba ise, takımın tek amacının galibiyet olduğunu kaydetti. Ziyaret için teşekkür eden Eskişehirspor futbolcuları, sonrasında Özel Ümit Hastanesi yetkilileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.