Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özel Sporculardan Tarihi Başarı

İtalya’nın Loano şehrinde düzenlen (INAS) Avrupa Yüzme Şampiyonası’nda milli sporcular, toplamda 15 madalya kazanarak, özel sporcular tarihinde bir organizasyonda en fazla madalya sayısına ulaştı.INAS ve Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu...

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İtalya’nın Loano şehrinde düzenlen (INAS) Avrupa Yüzme Şampiyonası’nda milli sporcular, toplamda 15 madalya kazanarak, özel sporcular tarihinde bir organizasyonda en fazla madalya sayısına ulaştı.
INAS ve Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 2016 yılı faaliyet programlarında yer alan ve 8-14 Haziran arasında İtalya’nın Loano şehrinde gerçekleşen INAS Avrupa Yüzme Şampiyonası rekor sayıda madalya ile sona erdi.
ŞEVVAL TEKİN AVRUPA ŞAMPİYONU
Şampiyonada özel sporcularımızdan Şevval Tekin 200 metre kurbağalamada altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu oldu. 100 metre serbestte Seçil Açıkgöz gümüş madalya kazanarak Avrupa ikincisi oldu. 4x100 metre serbest özel yıldızlar erkelerde Hikmet Cem Sezgin, Mert Aalan, Muammer Can Demirci ve Ahmet Mintaz ise bronz madalya kazandı.
Türkiye Özel Sporcular Yüzme Milli Takımı, INAS Avrupa Yüzme Şampiyonası’nda 3 altın, 7 gümüş ve 5 bronz madalya olmak üzere toplamda 18 madalya kazanmış oldu. Alınan bu madalyalar neticesinde özel sporcular tarihinde bir rekor kırılarak bir şampiyonada 15 madalya kazanıldı ve yeni bir rekora imza atılmış oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.