Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özel Sporcular Türkiye Yüzme Şampiyonası Start Aldı

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından Ordu’da düzenlenen Türkiye Yüzme Şampiyonası düzenlenen açılış töreni ile başladı.Ordu’nun ev sahipliğinde Durugöl Olimpik Yüzme Havuzu’nda, 79 kulüpten 120 sporcunun katılımıyla...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2016 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2016 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özel Sporcular Türkiye Yüzme Şampiyonası Start Aldı
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından Ordu’da düzenlenen Türkiye Yüzme Şampiyonası düzenlenen açılış töreni ile başladı.
Ordu’nun ev sahipliğinde Durugöl Olimpik Yüzme Havuzu’nda, 79 kulüpten 120 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen ve iki gün sürecek olan şampiyona için açılış seremonisi yapıldı. Durugöl Olimpik Yüzme Havuzu’nda düzenlenen açılış seremonisine Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, daire müdürleri ve spor severler katıldı.
Programın açılış konuşmasını Ordu Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç yaptı. Genç, konuşmasında Türkiye Yüzme Şampiyonası’nın Ordu’da düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ordu Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’in ardından söz alan Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesiyle altın çağını yaşadığını söyledi. Tüm sporculara başarılar dileyen Aydın, katılım gösteren herkese teşekkür etti.
Konuşmaların ardından özel öğrencilerin hazırladığı folklör gösterisi sergilendi. Yapılan konuşmalar ve gösterilerin ardından Türkiye Yüzme Şampiyonası ilk gün müsabakaları ile start aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.