Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özel sporcular hünerlerini sergiledi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Özel Çocuklar Masa Tenisi Şenliği’ renkli ve heyecanlı anlara sahne oldu.Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü koordinatörlüğünde Büyükşehir Okul Spor...

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2019 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2019 18:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özel sporcular hünerlerini sergiledi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Özel Çocuklar Masa Tenisi Şenliği’ renkli ve heyecanlı anlara sahne oldu.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü koordinatörlüğünde Büyükşehir Okul Spor Etkinliği (BOSE) çerçevesinde gerçekleştirilen ‘Özel Çocuklar Masa Tenisi Şenliği’ne 17 ilçeden 9 özel eğitim okulundan 120 öğrenci ve öğretmen katıldı. Acemler BUSKİ Yerleşkesi Masa Tenisi Salonu’nda düzenlenen turnuva öğrencilere keyifli anlar yaşattı. Bursa Büyükşehir Belediyesi, öğrencileri sporla buluşturmaya devam ederken bu yıl 250 bin öğrenciye ulaşılması hedefleniyor.

Heyecanlı başlayan ‘Özel Çocuklar Masa Tenisi Şenliği’nin açılış törenine Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mihrimah Kocabıyık ile Gençlik Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü bürokratları ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mihrimah Kocabıyık, konuşmasında, her çocuğun oyunla buluşması gerektiğini söyledi. Ailelerin çocuklarının geleceği için gayretle çalıştıklarını belirten Kocabıyık, “Her çocuk eşittir ve her çocuk oyunla gelişir. Tüm anne ve babaların gayreti çocuklarının gelecekte daha mutlu ve daha sağlıklı hayat sürmesi içindir” dedi.

Dijital dünyanın çocuklardaki etkisine değinen Kocabıyık, “Ne yazık ki dijital çağın, çocuklarımız üzerinde olumlu olduğu kadar olumsuz etkileri de var. En önemlisi onların fiziksel özelliklerini ve sosyal iletişim becerilerini etkiliyor. Biz biliyoruz ki, bütün çocuklar oyunla büyür, fiziksel etkinliklerle ve sporla gelişir. Çocuklarımızın sporla buluşması için yeni projeleri hayata geçiriyoruz. Bu sayede çocuklarımız yeni arkadaşlar edinirken, farklı faaliyetleri deniyor” ifâdelerini kullandı.

Konuşmasının ardından Başkanvekili Kocabıyık sporculara madalyalarını takdim etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.