Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özel Sporcu Özge, Almanya Yolcusu

Bedensel engelli yüzücü Özge Üstün, Almanya’da gerçekleştirilecek olan Uluslararası Paralimpik Oyunları Hazırlık Yüzme Turnuvası’na gitmeye hazırlanıyor.Geçtiğimiz aylarda Mersin’de düzenlenen Akdeniz Oyunları Türkiye Şampiyonası’nda...

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özel Sporcu Özge, Almanya Yolcusu
Bedensel engelli yüzücü Özge Üstün, Almanya’da gerçekleştirilecek olan Uluslararası Paralimpik Oyunları Hazırlık Yüzme Turnuvası’na gitmeye hazırlanıyor.
Geçtiğimiz aylarda Mersin’de düzenlenen Akdeniz Oyunları Türkiye Şampiyonası’nda Bedensel Engelliler Milli Takım seçmelerinde 4 altın madalya kazanan Edirneli Özge Üstün, milli takım kafilesi ile birlikte Almanya’nın Berlin şehrinde yapılacak olan Uluslararası Paralimpik Oyunları Hazırlık Yüzme Turnuvası’na gidecek.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak özel ve başarılı milli sporcu Özge Üstün’e müsabakalarında başarılar dileyerek, "2016 yılı faaliyet programında yer alan 6-12 Haziran 2016 tarihleri arasında yapılacak olan Turnuvaya ülkemizi temsilen katılacak olan tüm sporcularımıza başarılar dileriz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.