Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özel Rahime Batu Ortaokulu'nun genç yeteneğine milli onur

Malatya Özel Rahime Batu Ortaokulu öğrencisi Efe Nakış, küçük erkekler basketbol milli takım seçmelerine davet edildi. Amatör basketbol takımında üstün yetenekleriyle dikkatleri üzerine çeken Efe Nakış, Diyarbakır’da yapılacak milli...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2013 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2013 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özel Rahime Batu Ortaokulu'nun genç yeteneğine milli onur
Malatya Özel Rahime Batu Ortaokulu öğrencisi Efe Nakış, küçük erkekler basketbol milli takım seçmelerine davet edildi.

Amatör basketbol takımında üstün yetenekleriyle dikkatleri üzerine çeken Efe Nakış, Diyarbakır’da yapılacak milli takım seçmelerine çağrıldı. Genç yeteneğe yapılan davet hem sporcuyu hem de okul yöneticilerini sevindirdi.

Rahime Batu Ortaokulu Müdürü Haşim Tezcan, "Öğrencilerimiz Ağustos ayında da milli takım kampına katıldı. Burada diğer illerden gelen öğrencilerle yoğun bir kamp programına katıldı. Kentten sadece öğrencimiz milli takım kampına çağrıldı. Böyle bir başarı gösterdiği için öğrencimizi, kendisini yetiştiren ailesini ve öğretmenlerini tebrik ediyorum." dedi.

Yıllardır basketbol, masa tenisi gibi spor dallarında Malatya’yı Türkiye çapında başarıyla temsil etmeye çalıştıklarını ifade eden Tezcan, okul olarak 2013 - 2014 eğitim öğretim yılında da her iki branşta iddialı olarak lig ve turnuvalara hazırlandıklarını kaydetti.

Milli takıma davet edilen Efe Nakış ise Diyarbakır’da yapılan seçmelere davet edilmesinin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.