Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Oğuzhan Özyakup’tan, Messi Ve Ronaldo Örneği

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Oğuzhan Özyakup, “Messi ve Ronaldo bile o kadar ödül kazanmış, o kadar şampiyonluk yaşamış hala daha iyisini başarmaya çalışıyorlar. Öyle oyuncular bile kendini geliştirebiliyorsa her sene bizim kesinlikle...

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Oğuzhan Özyakup, “Messi ve Ronaldo bile o kadar ödül kazanmış, o kadar şampiyonluk yaşamış hala daha iyisini başarmaya çalışıyorlar. Öyle oyuncular bile kendini geliştirebiliyorsa her sene bizim kesinlikle kendimizi geliştirmemiz gerekiyor” dedi.
Siyah-beyazlı takımda şampiyonluk sevinci sürerken, takımın yıldız isimlerinden Oğuzhan Özyakup İHA muhabirine açıklamalarda bulundu.
“ÇOK ACI ÇEKTİK”
“Şampiyon olduk ve kendi açımdan da sezon iyi geçti diyebilirim” diyerek sözlerine başlayan Oğuzhan, “Her şeyden önemlisi şampiyonluktu. Sezon başlamadan önce kampta inandık. Burada 4-5 senedir birlikte oynayan bir takım var. Arkadaşlık var, ağabey-kardeşlik var. Biz bu sene gerçekten inandık. Tabi ki sezonu güzel geçirdik ama çok acı çektik. Zorluklar yaşadık ama dediğim gibi şampiyonlukla bitirmek çok güzel” ifadelerini kullandı.
“MESSİ VE RONALDO BİLE O KADAR ÖDÜL KAZANMIŞ...”
Her oyuncunun her zaman kendini geliştirebileceğini söyleyen milli futbolcu, “Ona bakarsan Messi ve Ronaldo bile o kadar ödül kazanmış, o kadar şampiyonluk yaşamış hala daha iyisini başarmaya çalışıyorlar. Öyle oyuncular bile kendini geliştirebiliyorsa her sene bizim kesinlikle kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Pik nokta diye bir şey yoktur. Çünkü bir oyuncu kendini 20 yaşında da 30 yaşında da hatta kariyerinin sonlarına doğru da geliştirebilir” açıklamalarında bulundu.
Bu sezon attığı en güzel golü sorduğumuz Oğuzhan Özyakup, şöyle cevap verdi:
“Benim için her golün önemi vardır. Bu sezon bana göre attığım en güzel gol, en önemli golüm Bursa’daki diyebiliriz.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.