Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Bodrum katından Avrupa Şampiyonasına

Mersin’de bir apartmanın bodrum katındaki spor salonunda çalışmalarını sürdüren ve üst üste 3 yıl Türkiye Şampiyonası’nda altın madalya kazanan 13 yaşındaki Arda Gelen, Zagreb’te yapılacak olan Üst Minikler Avrupa Şampiyonası’na...

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2016 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2016 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin’de bir apartmanın bodrum katındaki spor salonunda çalışmalarını sürdüren ve üst üste 3 yıl Türkiye Şampiyonası’nda altın madalya kazanan 13 yaşındaki Arda Gelen, Zagreb’te yapılacak olan Üst Minikler Avrupa Şampiyonası’na katılmak üzere Milli Takım kampına çağrıldı.
Boks ile 2011 yılında merkez Toroslar ilçesindeki bir apartmanın bodrum katında faaliyet gösteren Öpöz Altın Yumruk Spor Kulübü’nde tanışan Arda Gelen, antrenörü Bülent Öpöz ile birlikte kısa zamanda başarıdan başarıya koştu. 13 yaşındaki ortaokul öğrencisi genç boksör, 2014, 2015 ve 2016 yıllarında katıldığı müsabakalarda, 56 kiloda üst üste 3 kez Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazandı. Bu başarısı ile Mersin’e 3 kez art arda altın madalya kazandıran tek sporcu olan Arda Gelen, 23 Temmuz- 1 Ağustos tarihleri arasında Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’te yapılacak olan Üst Minikler Avrupa Şampiyonası’na katılmak üzere milli takım kampına çağrıldı.
Kastamonu’daki 10 günlük milli takım kampının ardından Zagreb’e gidecek olan genç boksör, oradaki hedefinin de altın madalya olduğunu söyledi. Kendisine güvendiğini ve bunun için çok çalıştığını belirten Arda Gelen, "Amacım, Zagreb’de altın madalya kazanarak ay-yıldızlı bayrağımızı dalgalandırıp, ülkemi ve kulübünü gururlandırmak" dedi.
Antrenör Bülent Öpöz de sporcusuna güvendiğini ifade ederek, "Madalya alacağını umuyorum. Kalbim hem kendi sporcum hem de Milli Takım ile birlikte atıyor. İnşallah başarıyla dönecekler" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.