Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Ademoğlu: “Serdar Galatasaray’a Gitmeyi Talep Ediyordu"

Bursaspor İkinci Başkanı Ali Ademoğlu, Serdar Aziz’in Galatasaray’a transferine ilişkin yaptığı açıklamada, “Kendisi böyle bir transferi talep ediyordu. Bir insan gitmek istiyorsa kimse dur diyemez. Biz de sevgili Serdar ile iyi ilişkiler...

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2016 18:06
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2016 18:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor İkinci Başkanı Ali Ademoğlu, Serdar Aziz’in Galatasaray’a transferine ilişkin yaptığı açıklamada, “Kendisi böyle bir transferi talep ediyordu. Bir insan gitmek istiyorsa kimse dur diyemez. Biz de sevgili Serdar ile iyi ilişkiler içerisinde, birlikteliğimizi devam ettirerek bir çözüm ürettik. Bu çözüm içerisinde de Serdar’ı Galatasaray’a verdik” dedi.
Galatasaray, Bursaspor’da 7 sezon forma giyen 25 yaşındaki defans oyuncusu Serdar Aziz’i 4 yıllığına kadrosuna kattı. Yeşil-beyazlı kulübün ikinci başkanı Ali Ademoğlu, yıldız oyuncuları Serdar Aziz’in Galatasaray’a transferine ilişkin İHA muhabirine açıklamalarda bulundu. Serdar Aziz’in Bursa’nın yetiştirdiği en önemli oyunculardan biri olduğunu ifade eden Ademoğlu, "Serdar bizim evladımız. Milli takıma kadar sıçramış, bugün Avrupa’nın en önemli stoperlerinden biri. Kendisi böyle bir transferi talep ediyordu. Bir insan gitmek istiyorsa kimse dur diyemez. Biz de sevgili Serdar ile iyi ilişkiler içerisinde, birlikteliğimizi devam ettirerek bir çözüm ürettik. Bu çözüm içerisinde de Serdar’ı Galatasaray’a verdik. Verdiğimizde ona başarılar diledik. Bursa’da çok ilgi alaka gördü ve bunu hak etti. Umuyorum gittiği yerde de bu ilgiyi görür ve biz de mutlu oluruz. Çünkü o bizim evladımız. 3 tane kıymetli oyuncuyu da kadromuza dahil ettik. Furkan bilinen bir oyuncu, Sercan da bizim evladımız. Bilal Kısa’nın da tecrübesi devamlı konuşuluyor. Transfer komitemiz ile Hamza hocamızın görüşmeleri devam ediyor. Sürpriz olabilir mi, neden olmasın" dedi.
“1 KIZI 100 KİŞİ İSTER 1 KİŞİ ALIR”
Serdar Aziz için daha önce de Beşiktaş’ın resmi teklifte bulunduğunun hatırlatılması üzerine Ademoğlu, "Bir kızı 100 kişi ister, 1 kişi alır. Bu da böyle oldu. Kriterlerde hem ekonomik şartlar hem de Serdar’ın tercih etmesi var. Tek başına bir olgu değil. Verilen para, anlaşma şartları ve Serdar’ın da talep etmesi doğrultusunda gerçekleşti" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.