Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özel Eğitim Kurumları Spor Şenlikleri’ni Renklendirdi

Nilüfer 15. Uluslararası Spor Şenlikleri devam ediyor.Nilüfer 15. Uluslararası Spor Şenlikleri’ne katılan öğrenciler hem spor yapıyor, hem de birlikte güzel anlara imza atıyor. Şenliklerde bu defa özel eğitim kurumları öğrencileri buluştu....

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2016 18:11
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2016 18:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özel Eğitim Kurumları Spor Şenlikleri’ni Renklendirdi
Nilüfer 15. Uluslararası Spor Şenlikleri devam ediyor.
Nilüfer 15. Uluslararası Spor Şenlikleri’ne katılan öğrenciler hem spor yapıyor, hem de birlikte güzel anlara imza atıyor. Şenliklerde bu defa özel eğitim kurumları öğrencileri buluştu. Yüzüncü Yıl Spor Salonu’ndaki şenliğe 9 Özel Eğitim Kurumu’ndan 155 öğrenci katıldı. Engelli öğrenciler goalball, karete, jimnastik, basketbol, rap dans ve break dans gösterileri ile katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı.
Renkli gösterileri aileler ve öğrenciler ilgiyle izledi. Öğrenciler, sundukları gösterilerle izleyenlerden büyük alkış aldı.
Etkinliğin sonunda öğrencilere madalyaları Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Selami Güllülü, Nilüfer Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fatma Tekin ve okul müdürleri tarafından verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.