Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özel Burç Okulları, sporda da madalyaya doymuyor

Adana geneli yapılan liseler arası kort tenisi ve voleybol müsabakalarında Özel Burç Vural Lisesi ikinci oldu.Adana’nın eğitimde en önemli markası olan Özel Burç Vural Okulları, başarılarını sporda da devam ettiriyor. İl genelinde liseler...

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2014 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2014 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özel Burç Okulları, sporda da madalyaya doymuyor
Adana geneli yapılan liseler arası kort tenisi ve voleybol müsabakalarında Özel Burç Vural Lisesi ikinci oldu.

Adana’nın eğitimde en önemli markası olan Özel Burç Vural Okulları, başarılarını sporda da devam ettiriyor. İl genelinde liseler arası yapılan kort tenisi ve voleybol müsabakalarında Özel Burç Vural Liseleri Adana 2.’si oldu. Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü’nde düzenlenen liseler arası kort tenisi maçlarında ilk gün grup maçlarında çeyrek finale yükselen Özel Burç Vural Liseleri, çeyrek final ile yarı final maçlarında da rakiplerini mağlup ederek finale yükseldi. Final maçında ise mağlup olan Özel Burç Vural Liseleri müsabakadan Adana 2.’si olarak ayrıldı. Özel Burç Vural Liseleri ayrıca, Adana geneli liseler arası düzenlenen voleybol müsabakasında da finalde kaybederek ikinci olma başarısı gösterdi.

Okul olarak tüm spor dallarına en iyi şekilde hazırlandıklarını ve birçok branşta okullar arası düzenlenen spor müsabakalarına katıldıklarını söyleyen Özel Burç Okulları Beden Eğitimi Öğretmeni Erhan Gürgiç, bütün branşlarda ise derece beklediklerini açıkladı. Çocukların sağlık bir yaşam sürmelerinin yanı sıra sportif faaliyetlerle de enerjilerini üzerlerinden atmalarının önemli olduğunu ifade eden Gürgiç, "Bunu yaparken öğrencilerimizi çeşitli müsabakalar için sıkı bir eğitime tabi tutarak, hem özgüvenlerini hem sağlıklı gelişimlerini hem de kabiliyet ve yeteneklerini keşfetmelerini sağlıyoruz." dedi.

AKÇA: VERDİĞİMİZ EĞİTİMLER BAŞARI OLARAK DÖNÜYOR

Özel Burç Vural Fen Anadolu ve Teknik Meslek Sağlık Lisesi Müdürü Müdürü Abdullah Akça ise 2014-2015 eğitim öğretim yılı başından bu yana öğrencilerinin tüm branşlarda planlı bir eğitime tutulduğunu belirterek, verilen bu eğitimin karşılığını ise tek tek almaya başladıklarını söyledi.

Spor ve Beden Eğitimi dersine de büyük önem verdiklerini ve öğrencilerine yetenek ve kabiliyetleri doğrultusunda eğitim verdiklerini ifade eden Abdullah Akça, "Öğrencilerimizin derslerinde olduğu gibi spor dallarında da göstermiş olduğu başarılar bizim için çok önemli. Çünkü bizim temel ilkemiz bilinçli olduğu kadar, sağlık bir neslin yetişmesini sağlamak." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.