Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özdilek: Eskişehir’i mutlaka yenmeliyiz

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da teknik direktör Mehmet Özdilek, hafta sonu karşılaşacakları Eskişehirspor maçının kolay olmayacağını ancak mutlaka kazanmaları gerektiğini belirtti.Özdilek, takımın Mehmet Cengiz Tesisleri’nde...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2014 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2014 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özdilek: Eskişehir’i mutlaka yenmeliyiz
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da teknik direktör Mehmet Özdilek, hafta sonu karşılaşacakları Eskişehirspor maçının kolay olmayacağını ancak mutlaka kazanmaları gerektiğini belirtti.

Özdilek, takımın Mehmet Cengiz Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, ligde aldıkları her mağlubiyetten ders aldıklarını ifade ederek, "Hatalarımızı gidermek adına da yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Ligin çok zor geçtiğini, birçok takımın beklentilerin altında kaldığını görüyoruz. Biz de ligde bulunduğumuz yerden mutlu değiliz. Daha fazla puanımız olmalıydı. Oynayacağımız Eskişehirspor maçının bizim açımızdan önemi büyük. Artık ligde iç saha, dış saha kavramı kalmadı. Her takım her takımı her sahada yenebiliyor. Bizim de Eskişehir’i mutlaka yenmemiz gerektiğini düşünüyorum. Rakibimizin ligde beş puanı var. Bizim de iki puanımız var. Eskişehir’de alacağımız bir galibiyet moral ve motivasyon açısından bizi çok farklı yerlere taşıyacaktır. Amacımız Eskişehir’de kazanmak." dedi.

LuaLua’nın kadro dışı bırakılması olayına ilişkin açıklama da yapan Özdilek, futbolcu ile kişisel bir problemi olmadığını belirterek futbolda bunların olduğunu söyledi. Özdilek, "Futbol dün ne yaptığın bir oyun değil, bugünkü performansının ne olduğu önemli. Saha içi ve dışı performansından memnun değiliz. Tolere etme şansımız da yok. Diğer oyunculara haksızlık olurdu. Futbolda adaletli bir yaklaşımım var. Şuanda içimizde olmasının faydadan çok bize zarar getireceğini düşündük. Durumunu gözlemleyeceğiz. Gelişim gösterirse aramızda olmaması için bir neden yok. Kendisinden beklentiler fazlaydı ve bunlara karşılık veremedi. 4 haftalık süreçte performansı beklentimizin altında kaldı. Bu nedenle kadro dışı bıraktık." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.