Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özdeş: Takımımızın üzerindeki karabulutları dağıtmak istiyoruz

Balıkesirspor Teknik direktörü Kemal Özdeş, cumartesi günü oynayacakları Kasımpaşa maçında farklı bir oyun ortaya koymayı planladıklarını belirterek, "Takımın üzerindeki kara bulutları dağıtmak istiyoruz. Umudu yeşertmek, bu hafta...

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2014 20:51
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2014 20:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özdeş: Takımımızın üzerindeki karabulutları dağıtmak istiyoruz
Balıkesirspor Teknik direktörü Kemal Özdeş, cumartesi günü oynayacakları Kasımpaşa maçında farklı bir oyun ortaya koymayı planladıklarını belirterek, "Takımın üzerindeki kara bulutları dağıtmak istiyoruz. Umudu yeşertmek, bu hafta maç kazanmak istiyorum." dedi.

Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor teknik direktörü Kemal Özdeş, Ali Hikmet Paşa Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Geçen hafta deplasmanda alınan 1-0'lık İstanbul Başakşehir maçına değinen Özdeş, yenilgiye çok üzüldüğünü ancak oyuncularının takım disiplininden memnun olduğunu bildirdi.

Cumartesi günü evinde oynayacağı Kasımpaşa maçında farklı bir oyun ortaya koymayı planladıklarını belirterek, "Biraz daha ofansif bir futbol oynayacağız. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Taraftarımızın yanımızda olmasını istiyorum. Bizi sevenlerin yanımızda olmasını, maçın son anına kadar bizi sahada itmelerini istiyorum." dedi.

"BALIKESİRSPPOR'U LİGDE TUTMAK İÇİN GELDİM"

Süper Lig'de kalmak için mücadeleye devam edeceklerini anlatan Özdeş, "Bizden daha kaliteli olarak nitelendirilen takımların 10 puanı var. 2005 yılında Kayserispor'da 9. hafta göreve başladığımda 2 puanı vardı, devre bittiğinde 11 puan oldu. Bu bununla ölçülmez. Beş puana bakarsanız umutsuz bir hava yaratırsınız. Ancak bugün 7 puana yetişmeye bakarsanız büyük bir umut yaşarsınız. Benim peşinden koştuğum bu. Şu an ben yarışırken 7 puanlık bir farkı kapatacağım ve o takımların bir çoğu ikinci yarı Balıkesir'e gelecek. Puanınız 5 ve maç 1-0 mağlup bitmişse söylenen her şey doğrudur ama tek bir doğru olan gerçek var, umudu yeşertmek, bu hafta maç kazanmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Önünde üç maçın olduğunu ve Balıkesirspor'u ligde tutmak için geldiğini belirten teknik direktör Kemal Özdeş, "Buna her şeyimle varım. Peşinden koştuğum bu. Önümde 3 maçım var. Fenerbahçe maçındaki tribün atmosferini sahamızdaki maçta bekliyorum. Maç kazanıp kara bulutları dağıtalım. Karamsar olalım ama umutsuz olmayalım. Kazanmak bize çok şeyi geri getirecek." diyerek sözlerini tamamladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.