Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özbek: "Galatasaray Gibi Mücadele Edeceğiz"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Çaykur Rizespor karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını belirterek, eksiklere rağmen Galatasaray gibi sahada mücadele edeceklerini söyledi.Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 3-1 kazandıkları Çaykur Rizeaspor...

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2016 21:19
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2016 21:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Çaykur Rizespor karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını belirterek, eksiklere rağmen Galatasaray gibi sahada mücadele edeceklerini söyledi.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 3-1 kazandıkları Çaykur Rizeaspor maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özbek, uzun bir aradan sonra galip geldiklerini belirterek, "Güzel bir galibiyet aldık. Hakemin hataları da maça damga vurdu. Hakan’ın atılması pek yerinde değildi. Televizyondan izleyince daha rahat göreceğim. Rizespor’un attığı golü göremedim. Ofsayt mı deği mi diye. Ama onun dışında Galatasaray özlediği bir galibiyet aldı. Bundan sonra inşallah galibiyet serimiz devam eder" dedi.
Takımın performansıyla ilgili bir soruya ise soruya ise Özbek, şöyle cevap verdi:
"İyi performans sergilediler, iyi mücadele ettiler. Çok eksiğimiz vardı bildiğiniz gibi. Sakatlıklar eksikler peşimizi bırakmıyor ama her şeye rağmen Galatasaray gibi sahada mücadele edeceğiz."
Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan ise hakem karalarıyla ilgili soruya "Onları yorumcularımız değerlendirsin. Galatasaray’a başarılar diyoyorum" yanıtını verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.