Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özbayraktar: "Organizasyondan Dolayı Çok Mutluyuz"

’Futbolun Yıldızları Darülaceze İçin Sahada’ organizasyonunda açıklamalarda bulunan Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, “Bir olduğumuzda ne kadar güzel işler çıkardığımızı hep beraber görüyoruz. Darülaceze’deki insanlar...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 21:30
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 21:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
’Futbolun Yıldızları Darülaceze İçin Sahada’ organizasyonunda açıklamalarda bulunan Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, “Bir olduğumuzda ne kadar güzel işler çıkardığımızı hep beraber görüyoruz. Darülaceze’deki insanlar için yapılan bir organizasyon bu, bütün gelirleri oraya aktarılacak. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Türk ve dünya futbol yıldızları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.’nin, Sinan Erdem Spor Salonu’nda Darülaceze yararına düzenlediği organizasyonda buluştu. Organizasyonda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, ülke olarak birliğe ihtiyacımız olduğunun altını çizerek, “Bir olduğumuzda ne kadar güzel işler çıkardığımızı hep beraber görüyoruz. Bugün Darülaceze için sanatçılar, sporcular, bizler, bürokrasi herkes burada. Birlikte bir hayır işliyoruz aslında. Darülaceze’deki insanlar için yapılan bir organizasyon bu, bütün gelirleri oraya aktarılacak. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Tabii ki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş Bey bu tarz sosyal sorumluluk projelerinde yer almamız için bize verdiği talimatlar var. O talimatlar doğrultusunda biz organizasyonlar gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bir koşu yapıyorsak iyilik koşusu haline getirmeye çalışıyoruz. Bir iş yaparken mesaj vermemiz lazım, bu iş de onlardan bir tanesi. Basınıyla, sanatçısıyla, sporuyla, vatandaşıyla hepimiz bir olduk ve çok güzel bir iş yapıyoruz. Bütün katılanlara teşekkür ediyorum” dedi.
Özbayrak, Pazar günü Kızılay ile gerçekleşecek koşu için de, “Bizim Pazar günü Kızılay ile beraber biri iyilik koşumuz var. Bizim bundan sonra bütün organizasyonlarımız bir mesaj verecek. Bunu çok önemsiyoruz” açıklamasında bulundu.
“ÇOK MUTLUYUZ”
Organizasyona katılacak olan ünlüler hakkında da açıklamada bulunan Özbayraktar, “Ne kadar güzel bir şey. Herhangi bir ücret almadan burada bir hayal uğruna burada mücadele edecekler. Bundan dolayı çok mutluyuz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Darülaceze birlikteliği ile onların da bir araya gelmesi bizleri çok mutlu etti” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.