Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özbayraklı: "Gücümüzü bildiğimiz sürece rakibin kim olduğuna bakmıyoruz"

Fenerbahçe futbolcusu Şener Özbayraklı, şanssız bir başlangıç yaptıklarını ama kendi güçlerinin farkına vardıkları sürece rakibin kim olduğunun çok da önemli olmadığını söyledi.Sarı-lacivertli takımın başarılı futbolcusu Şener...

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2016 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2016 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe futbolcusu Şener Özbayraklı, şanssız bir başlangıç yaptıklarını ama kendi güçlerinin farkına vardıkları sürece rakibin kim olduğunun çok da önemli olmadığını söyledi.
Sarı-lacivertli takımın başarılı futbolcusu Şener Özbayraklı, FBTV’ye özel açıklamalarda bulundu.
"Rakiplerin kim olduğu bizim için önemli değil"
Şanssız bir başlangıç yaptıklarını ve bir adım da olsa geriye düştüklerini belirten Özbayraklı, "Gördüğüm kadarıyla kulübün ne denli büyük olduğunun farkındayız. Zorlu rakipler var ama biz kendi gücümüzü bildiğimiz sürece rakiplerimizin kim olduğuna bakmıyoruz. Biz her maça galibiyet için çıktık, çıkıyoruz. Rakiplerin kim olduğu bizi ilgilendirmiyor. Galibiyetler lazım bize güven için. Taraftarımızla birlikte onu başarırsak, rakiplerin kim olduğu bizim için önemli değil" dedi.
"UEFA ligi de bizim için çok zor bir kuraydı"
Hollanda takımı Feyenoord maçı hakkında ise Özbayraklı, "UEFA ligi de bizim için çok zor bir kuraydı. Şampiyonlar Ligi gibi çok zor bir gruba düştük. Ama dediğim gibi biz kendimizi bildiğimiz zaman çok da önemli değil. İç saha maçlarında galip gelmeliyiz. İyi sonuçlarla gruptan çıkarız" diye konuştu.
Sarı-lacivertli futbolcu Şener Özbayraklı, antrenmanlardan sonra dinlenmeye özen gösterdiğini, 3-4 saati tesiste geçirdiğini, takımda en çok oda arkadaşı Alper ile samimi olduğunu belirterek, takım içi yemeklerin fazla olmasının, birbirlerini motive etmenin önemli olduğunu ve bunları bu sene daha fazla yapacaklarını söyledi.
"Benim bazı eksiklerim var ve bunu en iyi şekilde yukarı çıkarmam gerekiyor"
Özbayraklı, Fenerbahçe’ye gelmeden önce kendine çok özen göstermediğini belirterek, "Buraya gelince bazı şeyleri geliştirmem gerektiğini anladım. Benim bazı eksiklerim var ve bunu en iyi şekilde yukarı çıkarmam gerekiyor, bunun bilincindeyim. Kendimi hazır tutmam gerekiyor. Bu yönde kendimi çalışmaya veriyorum" sözlerini sarf etti.
"Yeri geldiğinde espri yapmayı seven biri ama genelde ciddiyetini koruyan bir hoca"
Hollandalı teknik adam Dirk Advocaat hakkında ise Özbayraklı, "Yeni yeni o bizi, biz de onu çözmeye çalışıyoruz. Yeri geldiğinde espri yapmayı seven biri ama genelde ciddiyetini koruyan bir hoca. Bizim ilk gördüğümüz kadarıyla bir bekin asli görevi defanstı. Sonrasında yaptığı işler ekstra olmalara görülürdü. Ama şimdi hem defans hem de önde yaptığı işler olarak değerlendiriliyor. Bunun farkındayız. Artık bizden istenen sadece defans değil. Bir bekin defans harici de katkı vermesi büyük bir artı olarak görülüyor. Bazen kanatlardan işi bitirmeniz gerekiyor. Defans harici de iş yapmamız gerekiyor” diye konuştu.
"Takımda çok iyi frikik atan oyuncular var"
Sarı-lacivertli futbolcu kendisi hakkında ise, "Güçlü bir yapıya sahibim ben de bunun geliştirmek için çalışmalar yapıyorum. Şut atmayı severim, bazen o idmanlara katılıyorum. Kanadın orta açması farklı bir meziyet. Takımda çok iyi frikik atan oyuncular var. İyi orta açma ve şut konusunda Alper ile yarışmalar düzenliyoruz. Alper çok yetenekli" dedi.
"Biz Türküz ve çok farklı duygularımız var"
Milli takımla ilgili olarak ise Şener, "Avrupa şampiyonasında da mağlup olmuştuk. Biz Türküz ve çok farklı duygularımız var. Çocukluk hayalim bu formayı taşımaktı ve daha yolun başındayım. İlk kez o formayı giydiğimde heyecanlandım. Bizden beklentiler çok. O mücadeleyi elimden geldiğince yapıyorum. Daha ilk maçı oynadık, önümüzde çok maç var. O formanın yükü daha farklı, maçları en iyi şekilde geçeriz” diye konuştu.
"Lige şanssız bir başlangıç yaptık"
Fenerbahçe’de çıktığı ilk maçla birlikte büyük bir heyecan duyduğunu vurgulayan Şener, "Lige şanssız bir başlangıç yaptık. Ancak kazandıkça bize güven gelecek. Güven geldikçe de takım olarak birbirimize sarılacağız” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.