Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ozan Tufan İçin Karar Bursaspor’da

Bursaspor futbolcusu Ozan Tufan, transferi hakkında son sözü Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’nın söyleyeceğini söyledi.Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği’nin düzenlediği ödül gecesinin ardından Bursaspor futbolcusu Ozan Tufan...

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2015 22:58
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2015 22:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor futbolcusu Ozan Tufan, transferi hakkında son sözü Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’nın söyleyeceğini söyledi.
Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği’nin düzenlediği ödül gecesinin ardından Bursaspor futbolcusu Ozan Tufan ve menajeri Ahmet Bulut basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
TUFAN: "SON SÖZÜ BURSASPOR BAŞKANI SÖYLER"
Bursaspor futbolcusu Ozan Tufan, "Son sözü Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı söyler. Biz kendi aramızda da konuştuk. Onda da fikirlerimiz ilettik. Zaten sözleşmemiz devam ediyor" dedi.
BULUT: "OZAN TUFAN’IN 3 SENELİK SÖZLEŞMESİ VAR"
Ozan Tufan’ın menajeri Ahmet Bulut ise yaptığı açıklamada, "Ozan Tufan hakkında bir şey söylemem şu anlık yanlış olur. Çünkü Ozan Tufan’ın 3 senelik daha mukavelesi var. Bizim burada bir şey söylememiz doğru olmaz" şeklinde konuştu.
Basın mensuplarının 3 büyük takımın transferi hakkında ise Ahmet Bulut, "Benim buradan bir şey söylemem doğru olmaz. Bunların muhatabı Bursaspor başkanı. Çünkü Ozan’ın daha mukavelesi var. Bakalım süreç bize ne gösterecek. Burada her şey Bursaspor’un elinde. Bize hangi yol gösterilirse biz orayı seçeceğiz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.