Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ozan Tufan: Fikrimizi başkanımız Recep Bölükbaşı'na ilettik

Beşiktaş, Galatasaray ve bir çok kulübün transfer listesinde yer alan Bursaspor'un genç yıldızı Ozan Tufan, kendi aralarında aldıkları kararı Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı'na ilettiklerini söyledi.Profesyonel Futbolcular...

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2015 00:20
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2015 00:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş, Galatasaray ve bir çok kulübün transfer listesinde yer alan Bursaspor'un genç yıldızı Ozan Tufan, kendi aralarında aldıkları kararı Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı'na ilettiklerini söyledi.

Profesyonel Futbolcular Derneği'nin ödül törenine katılan ve yılın en başarılı genç futbolcu ödülünü alan Ozan Tufan çıkışta gaztecilere açıklamalarda bulundu. Menajeri Ahmet Bulut ile soruları cevaplayan genç yıldız, “Transferle alakalı son sözü başkanımız Recep Bölükbaşı söyler. Biz kendi aramızda konuştuk. Ona da fikrimizi ilettik. Yolumuz neyse o kendi belirler. Bizim sözleşmemiz devam ediyor Bursaspor’la.”diye konuştu.

Menajer Ahmet Bulut ise, "Bizim şimdi burada bir şey söylememiz doğru olmaz. Ozan’ın daha 3 sene mukavelesi var. Burada her şey Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı’ndadır. Bursaspor bize hangi yolu gösterirse biz de orayı seçeceğiz."dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.