Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ozan Tahtaişleyen’den kötü haber

Altınordu’nun Göztepe ile oynadığı derbide sakatlanan Ozan Tahtaişleyen’in sol arka baldırında kısmi yırtık tespit edildiği ve 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.TFF 1. Lig’de pazar günü Göztepe ile oynanan İzmir derbisinin...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2016 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2016 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Altınordu’nun Göztepe ile oynadığı derbide sakatlanan Ozan Tahtaişleyen’in sol arka baldırında kısmi yırtık tespit edildiği ve 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
TFF 1. Lig’de pazar günü Göztepe ile oynanan İzmir derbisinin 84. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Altınordulu Ozan Tahtaişleyen’den kötü haber geldi. Yapılan kontroller sonucunda deneyimli defans oyuncusunun sol arka baldırında kısmi yırtık tespit edildiği ve tedavisinin 3 hafta süreceği açıklandı. Ozan Tahtaişleyen, Bandırmaspor ve Adana Demirspor maçlarında forma giyemeyecek, kesin durumu daha sonra belli olacak.
Yine Göztepe maçında sakatlanan Umut Sözen’in kontrol amaçlı MR’ı temiz çıkarken, Kenan Karışık da Çarşamba günü aynı işlemden geçecek. Dr. Ali Sükan Türkdoğan yönetimindeki sağlık kurulu, ayrıca ligin ilk haftasındaki Giresunspor maçında üst adalesinde kısmi yırtık meydana gelen sol kanat oyuncusu Erdoğan Yeşilyurt ’un tedavisinin iki hafta daha süreceğini belirtti. Dr. Türkdoğan, geçen sezon bitiminde topuğundan ameliyat geçiren sağ bek Uğur Arslan Kuru’nun ise çalışmalara başlama sürecinin 20 gün daha süreceği raporunu verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.