Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ozan İpek: Ertuğrul Sağlam ile tekrar eski başarıları yakalarız

Bursaspor’un deneyimli sol kanat oyuncusu Ozan İpek, Ertuğrul Sağlam’ın tekrar takımın başına gelmesinin en çok kendisini sevindirdiğini söyledi. Ozan, “Umarım onunla birlikte tekrar eski başarıları yakalarız.” dedi. Geçtiğimiz yıl...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2015 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2015 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ozan İpek: Ertuğrul Sağlam ile tekrar eski başarıları yakalarız
Bursaspor’un deneyimli sol kanat oyuncusu Ozan İpek, Ertuğrul Sağlam’ın tekrar takımın başına gelmesinin en çok kendisini sevindirdiğini söyledi. Ozan, “Umarım onunla birlikte tekrar eski başarıları yakalarız.” dedi.
Geçtiğimiz yıl takımda fazla forma şansı bulamayan Ozan İpek ile kiralık olarak gönderilen Aydın Karabulut, Özlüce Tesisleri’nde sabah yapılan antrenmanın ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Tecrübeli sol kanat oyuncusu Ozan İpek, Ertuğrul Sağlam’ın göreve gelmesine en çok sevinen isimlerin başında geldiğini açıkladı.

OZAN: EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ
Tecrübeli oyuncu, yeni sezon hazırlakları hakkında ise şu değerlendirmelerde bulundu: “Bildiğiniz üzere 3 gündür çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Ertuğrul Hocayla birlikte yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Geçen yıllardan Ertuğrul Hoca’nın çalışma temposunu biliyoruz. Biz futbolcular için zor ama çok önemli çalışmaların olduğu bir dönemdeyiz. Amacımız sezona en iyi şekilde girebilmek.”
“ERTUĞRUL HOCA’NIN GELMESİNE EN ÇOK SEVİNENLERDEN BİRİYİM”
Geçen sezon sakatlıklar nedeniyle şansız bir sezon geçirdiğini belirten Ozan, şöyle devam etti: “Oynadığım bir maçta burnum kırıldı birinde ise dizimden sakatlandım. Daha sonra toparlanma sürecim oldu. O dönemde takımın performansı da çok iyi gitti ve takıma girmekte zorlandım. Şenol Hoca’da beni oynatmamakta haklıydı. Yeni sezonda Ertuğrul Hoca’nın yeniden Bursaspor’a gelmesine en çok sevinen kişilerin başında geliyorumdur. Çünkü beni en iyi tanıyan ve neler yapabileceğimi en iyi bilen kişi. Çok sevindim. Umarım onunla birlikte tekrar eski başarıları yakalarız.” dedi.

AYDIN: GEÇMİŞİ KONUŞMAK İSTEMİYORUM

Geçtiğimiz sezonu Medicana Sivasspor’da kiralık geçiren Aydın Karabulut ise geçmişi konuşmak istemediğini, geleceğe baktığını söyledi. Yoğun bir tempoda çalışmalara başladıklarını kaydeden Aydın, “Ağustos ayının 8’inde Galatasaray ile oynayacağımız Süper Kupa finaline kadar en iyi şekilde hazırlanacağız. Performansımı en üst noktaya çıkarmak ve taraftarlarımızı mahcup etmemek için çok çalışacağım.” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.