Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otyakmaz: İdeal kadromuz henüz oturmadı

Medicana Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, “Son dakika golüyle bu maçı bir puanı almış olmamız gerçekten bizim için sevindirici. Her ne kadar rakip bizi oynatmamış olsa da Sivasspor bu değil. Bu olayı aşabilecek kalitede bir takım,...

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2015 01:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2015 01:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Otyakmaz: İdeal kadromuz henüz oturmadı
Medicana Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, “Son dakika golüyle bu maçı bir puanı almış olmamız gerçekten bizim için sevindirici. Her ne kadar rakip bizi oynatmamış olsa da Sivasspor bu değil. Bu olayı aşabilecek kalitede bir takım, henüz ideal kadromuzun oturmadığını düşünüyorum” dedi.

Otyakmaz, Osmanlıspor ile oynadıkları maç sonrası yaptığı açıklamada, iyi bir rakiple oynadıklarını belirterek, “Taraftarımızla galibiyeti tanıştırmak istiyorduk ama maalesef olmadı, hatta bırakın olmamasını az daha maç gidiyordu. Gerçekten karşımızda iyi hazırlanmış bir ekip vardı. Koşan, mücadele eden ve bizi oynatmamaya çalışırken kendisi de oynamaya çalışan bir ekip vardı. Son dakika golüyle bu maçı bir puanı almış olmamız gerçekten bizim için sevindirici.Her ne kadar rakip bizi oynatmamış olsa da Sivasspor bu değil. Bu olayı aşabilecek kalitede bir takım. Ama henüz ideal kadromuzun oturmadığını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Bu milli maç arasının kendilerine iyi geleceğini kaydeden Başkan Otyakmaz, “Önümüzdeki hafta Piriştina ile yapacağımız Cumhuriyet Kupası maçında da iyi bir hazırlık karşılaşması olacak ve lige ikinci defa iyi bir şekilde başlamayı planlıyoruz.” diye konuştu.

Mecnun Otyakmaz, transfer ile ilgili olarak ta ön libero mevkinde oynayan Kone anlaştıklarını sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.