Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmanlıspor’dan kurbanlı açılış

Trabzonspor Maçı Hazırlıklarını Bugün Yaptığı Antrenmanla Tamamlayan Osmanlıspor, Geçtiğimiz Sezon Sonu Bakıma Alınan Batıkent Tesisleri Antrenman Sahasının Açılışını Kurban Keserek Yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2016 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2016 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmanlıspor’dan kurbanlı açılış
Trabzonspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamlayan Osmanlıspor, geçtiğimiz sezon sonu bakıma alınan Batıkent Tesisleri antrenman sahasının açılışını kurban keserek yaptı.
Spor Toto Süper Lig’in üçüncü hafta karşılaşmasında yarın Trabzonspor’la karşılaşacak olan Osmanlıspor bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Başkent ekibi geçtiğimiz sezon sonu bakıma alınan Batıkent Tesisleri antrenman sahasının açılışını yaptı. Antrenman sahasının drenajını ile çimlerini yenileyen ve zemini ısıtmalı yapan mor-sarılılar, 4 ay sonra ayak bastığı saha için kurban kesti. Antrenman öncesi kazasız, belasız bir sezon geçirmek ve hayırlara vesile olması dileğiyle kesilen kurbanın kanından futbolcular ayakkabılarına sürdü.
Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde Batıkent Tesisleri’nde yapılan haftanın son antrenmanına oyuncular, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra koordinasyona yönelik gruplar halinde kovalara ayakla basket atma oyunu oynayan Başkent ekibi 6’ya 2 pas organizasyonuna geçti. Haftanın son antrenmanı saha kenarında yapılan sprint çalışmasıyla son buldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.