Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmanlıspor’da Hollanda kampı sona erdi

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Moldova’nın Zimbru Chisinau takımıyla karşılaşacak olan Osmanlıspor, hazırlıklar için gittiği Hollanda’daki kampın sonuna geldi.UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Moldova’nın Zimbru Chisinau takımıyla...

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2016 00:52
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2016 00:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmanlıspor’da Hollanda kampı sona erdi
UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Moldova’nın Zimbru Chisinau takımıyla karşılaşacak olan Osmanlıspor, hazırlıklar için gittiği Hollanda’daki kampın sonuna geldi.
UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Moldova’nın Zimbru Chisinau takımıyla 14 Temmuz Perşembe günü karşılaşacak olan Osmanlıspor, bu maçın hazırlıklarına akşam yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde antrenmana çıkan Mor-Sarılılar, ısınma ve koordinasyon çalışmasının ardından çeşitli istasyonlardan kurulu alanda çabukluk çalışması yaptı. Daha sonra iki gruplar halinde taktik, şut ve gol organizasyonları çalışan Başkent ekibi antrenmanı sonlandırdı.
Başkent ekibi, 1 Temmuz’da başladığı Hollanda kampını yarın sabah 09:00’da yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve havayoluyla Moldova’ya geçecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.