Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmanlıspor, Yeni Sezonun Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısına iddialı giriş yapan Osmanlıspor, bu hafta oynayacağı Beşiktaş maçı öncesi yeni sezon için laktat testinden geçti.Birbiri ardına aldığı puanlarla Avrupa kapısını aralayan Başkent ekibi, yeni sezon...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısına iddialı giriş yapan Osmanlıspor, bu hafta oynayacağı Beşiktaş maçı öncesi yeni sezon için laktat testinden geçti.
Birbiri ardına aldığı puanlarla Avrupa kapısını aralayan Başkent ekibi, yeni sezon için hazırlıklara erkenden başladı. Beşiktaş maçının hazırlıklarına dün start veren mor-sarılılar, bugün de 4’erli gruplar halinde laktat testinden geçti. Kulüp Medikal Direktörü Dr. Savaş Kudaş yönetiminde fizyoterapist ve masörlerden oluşan sağlık ekibinin, ortak çalışmasıyla yapılan laktat testi, sabahın erken saatlerinde başlayıp öğlen saatlerinde son buldu. Yeni sezon öncesi futbolcuların kanlarındaki laktik asit seviyelerini belirleyecek olan Başkent ekibi, böylelikle testlerin sonuçlarına göre futbolculara bireysel antrenman programları uygulayacak.
Diğer yandan futbolcular testten geçerken, takımın kalecileri ise kaleci antrenörü Hakan Polat nezaretinde çalışmalarını devam ettirdi.
Osmanlıspor yarın saat 17.00’de yapacağı antrenmanla bu hafta oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.