Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmanlıspor, U21 takımıyla hazırlandı

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada maç eksiğini U21 takımıyla maç yaparak değerlendiren Osmanlıspor, gençlerini 4-1’lik skorla yenerken, maçta takımın yeni transferleri Regattin ve Diaby de forma giydi.Milli maçlar nedeniyle lige verilen...

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2016 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2016 11:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmanlıspor, U21 takımıyla hazırlandı
Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada maç eksiğini U21 takımıyla maç yaparak değerlendiren Osmanlıspor, gençlerini 4-1’lik skorla yenerken, maçta takımın yeni transferleri Regattin ve Diaby de forma giydi.
Milli maçlar nedeniyle lige verilen aradaki maç eksiğini U21 takımıyla hazırlık maçı oynayan Osmanlıspor, gençlerini 4-1’lik skorla yendi. Takımın yeni transferleri Regattin ve Diaby’in de forma giydiği karşılaşmada, Fransa’nın Toulouse takımından transfer edilen Adrien Regattin ilk golünü U21 takımına attı. Gölbaşı Stadı’nda oynanan karşılaşmada U21 takımının tek golü 9. dakikada Oğuzhan’dan geldi. A takımının gollerini ise 27. ve 47. dakikalarda Raul 58. dakikada takımın yeni transferi Regattin ve 75. dakikada Erdal kaydetti.
A takımı sahada şu 11’le mücadele etti:
Eyüp Türkaslan, Muhammed, Erdal, Lukasz, Diabate, Sinan, Mehmet Yiğit, Raul, Aykut, Regattin, Diaby (Eyüp Geyik).
U21 takımı ise; Baran (Olcay), Yalçın, Enver, Eyüp, Ramazan (Mustafa), Ahmet İpek (Bedirhan), Celil, Oğuzhan, Mehmet (Furkan), Ahmet Sun (Suat), Bora 11’iyle sahada yer aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.