Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmanlıspor, Steaua Bükreş maçı hazırlıklarını sürdürdü

UEFA Avrupa Ligi grup maçında perşembe günü sahasında Romanya Ligi ekiplerinden Steaua Bükreş takımıyla karşılaşacak olan Osmanlıspor, bu maçın taktiklerini çalıştı.15 Eylül Perşembe günü sahasında Romanya temsilcisi Steaua Bükreş...

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2016 21:15
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2016 21:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmanlıspor, Steaua Bükreş maçı hazırlıklarını sürdürdü
UEFA Avrupa Ligi grup maçında perşembe günü sahasında Romanya Ligi ekiplerinden Steaua Bükreş takımıyla karşılaşacak olan Osmanlıspor, bu maçın taktiklerini çalıştı.
15 Eylül Perşembe günü sahasında Romanya temsilcisi Steaua Bükreş takımıyla UEFA Avrupa Ligi grup maçına çıkacak olan Osmanlıspor, bugün taktik ağırlıklı çalıştı. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde kulübün Batıkent Tesisleri’nde yapılan antrenman yaklaşık olarak 1,5 saat sürdü. Mor-sarılı oyuncular, antrenmana ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Gruplar halinde koordinasyona yönelik pas organizasyonunda bulunan oyuncular daha sonra tam sahada taktiksel oyun formatında çalışmaya geçti. Antrenman dar alanda oynanan top kapma çalışmasıyla son buldu. Günün tek çalışmasına tedavisi devam eden Engin Bekdemir katılmadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.