Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmanlıspor, Karabükspor maçına hazır

Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında sahasında Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında yarın sahasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2016 19:23
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2016 19:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında sahasında Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.
Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında yarın sahasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Başkent ekibi bu maçın hazırlıklarını tamamladı. 1 saat süren antrenmana tedavileri devam eden Engin Bekdemir ve Tugay Kacar katılmazken; Koray Altınay fizyoterapist eşliğinde çalıştı, Lawal ise takımdan ayrı koşu yaptı.
Haftanın son antrenmanına ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başlayan mor-sarılılar, yine koordinasyona yönelik oyunla antrenmanı devam ettirdi. Oyunda yanan futbolcular şınav çekme cezası aldı. Daha sonra 5’e 2 top kapma çalışması yapan Başkent ekibi saha kenarında yapılan sprint çalışmasıyla antrenmanı sonlandırdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.