Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmanlıspor İle Antalyaspor 15. Randevuda

Osmanlıspor ile Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında oynayacakları karşılaşmayla 15. kez karşı karşıya gelecekler. Geride kalan 14 mücadeleden kırmızı-beyazlılar 4 kez galip gelirken, başkent ekibi ise 4 kez sahadan 3 puanla...

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2016 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2016 10:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmanlıspor ile Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında oynayacakları karşılaşmayla 15. kez karşı karşıya gelecekler. Geride kalan 14 mücadeleden kırmızı-beyazlılar 4 kez galip gelirken, başkent ekibi ise 4 kez sahadan 3 puanla ayrıldı. 6 maçta ise taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı.
Antalyaspor, Süper Lig’in 30. haftasında deplasmanda oynayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.
ANTALYASPOR’UN İKİ GALİBİYETİ DE HÜKMEN
Bugüne kadar Antalyaspor ile Osmanlıspor 14 kez karşı karşıya geldi. Kırmızı-beyazlılar, geride kalan 14 maçta 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. İki takım Spor Toto Süper Lig’de 7 kez karşılaşırken, bu maçlarda Antalyaspor 2 galibiyet ve 5 beraberlik elde etti. Akdeniz temsilcisinin aldığı 2 galibiyeti ise Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 2009-2010 yılında o dönemdeki adı Ankaraspor’un küme düşürülmesi sonucu oynanması gereken 2 maçı da hükmen 3-0 kazanarak elde etti. Osmanlıspor ile Antalyaspor, PTT 1. Lig’de de 6 kez mücadele ederken, bu maçlarda kırmızı-beyazlılar 2 kez galip gelirken, 3 kez de rakibine mağlup oldu. Bir karşılaşma ise berabere bitti.
DANILO, LAZAREVIC VE CHICO SAKAT
Kırmızı-beyazlı takımda sakatlıkları bulunan Chico, Lazareviç ve Danilo, zorlu Osmanlıspor mücadelesinde takımdaki yerlerini alamayacak.
5 OYUNCU CEZA SINIRINDA
Antalyaspor’da 3’er sarı kartla ceza sınırında toplam 5 futbolcu bulunuyor. M’billa, Serdar Özkan, Chico, Diego Angelo ve Zeki Yıldırım, Başkent ekibiyle oynanacak mücadelede sarı kart görmeleri halinde Süper Lig’in 31. haftasında oynanacak Torku Konyaspor maçında cezalı duruma düşecek.
ETO’O, GOMEZ’İN PEŞİNDE
Süper Lig’de geride kalan 29 hafta sonunda 19 gollü Samuel Eto’o, 22 gollü Beşiktaşlı Mario Gomez’i takibini sürdürüyor. Ligde son oynanan Galatasaray maçında 2 gol atan Kamerunlu golcü, Osmanlıspor’a karşı atacağı goller ile krallık yarışında zirveyi zorlamak istiyor.
MUHTEMEL 11
Antalyaspor’un yarın saat 13.30’da Osmanlı Stadyumu’nda oynanacak Osmanlıspor maçına şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:
“M’bolhi, Celustka, Diego Angelo, İnkoom, Ramon Motta, Makoun, Yekta Kurtuluş, Zeki Yıldırım, M’billa, Serdar Özkan, Samuel Eto’o.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.