Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmanlıspor iki eksikle çalıştı

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş karşılaşmasında deplasmanda Estonya temsilcisi Nomme Kalju’yla mücadele edecek olan Osmanlıspor, iki eksikle çalışmalarını devam ettirdi.UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş karşılaşmasında...

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2016 22:10
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2016 22:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş karşılaşmasında deplasmanda Estonya temsilcisi Nomme Kalju’yla mücadele edecek olan Osmanlıspor, iki eksikle çalışmalarını devam ettirdi.
UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş karşılaşmasında 4 Ağustos 2016’da Estonya temsilcisi Nomme Kalju’yla karşılaşacak olan Osmanlıspor, bu maçın hazırlıklarını iki eksikle sürdürdü. Tedavileri devam eden Musa Çağıran ve Engin Bekdemir’in takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştığı antrenman 1 buçuk saat sürdü.
Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde Ostim Stadı’nda yapılan antrenmana mor-sarılı oyuncular, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra çabukluk ve sprint çalışmasına geçen Başkent ekibi, tam sahada oynadığı çift kale maçla antrenmanı tamamladı. Takımın yeni transferi Koray Altınay ise antrenmanın ilk etabında takımla birlikte çalışırken sonraki etaplarda takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Osmanlıspor, yapacağı antrenmandan sonra öğlen saatlerinde Estonya’ya hareket edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.