Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmanlıspor Güç Depoluyor

UEFA Avrupa Ligi hazırlıklarını Bolu’nun Gerede ilçesinde devam ettiren Osmanlıspor, günün ilk antrenmanında dayanıklılık ve kuvvet çalışması yaptı.Avrupa Ligi için hazırlıklarını hummalı bir şekilde sürdüren Osmanlıspor, Bolu...

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2016 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2016 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmanlıspor Güç Depoluyor
UEFA Avrupa Ligi hazırlıklarını Bolu’nun Gerede ilçesinde devam ettiren Osmanlıspor, günün ilk antrenmanında dayanıklılık ve kuvvet çalışması yaptı.
Avrupa Ligi için hazırlıklarını hummalı bir şekilde sürdüren Osmanlıspor, Bolu kampının ikinci gününde dayanıklılık ve kuvvet çalışması yaptı. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki antrenmana ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan mor-sarılılar, saha kenarına kurulu istasyonlarda gruplar halinde dönüşümlü olarak kuvvet çalıştı. Antrenmanın sonraki etabında iki grup halinde dayanıklılık koşusu yapan Başkent ekibi, dar alanda oynanan 6’ya 3 oyunla çalışmaları sonlandırdı. 1 buçuk saat süren antrenmana hafif adale ağrısı bulunan Tiago Pinto katılmazken bu oyuncu kampın yapıldığı otelde fizyoterapist eşliğinde çalıştı.
Osmanlıspor akşam 18.00’de yapacağı antrenmanla kamp hazırlıklarını devam ettirecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.