Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmanlıspor, Dayanıklılık Çalıştı

Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında sahasında Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını öğleden sonra yaptığı antrenmanla sürdürdü.Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdüren Osmanlıspor, bugünkü antrenmanda...

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2016 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2016 17:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında sahasında Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını öğleden sonra yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdüren Osmanlıspor, bugünkü antrenmanda dayanıklılığa yönelik çalışma yaptı. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki antrenmana mor-sarılı oyuncular, core çalışmasıyla başladı. U21 takımından 10 oyuncunun da katıldığı antrenman, çeşitli etaplardan oluşan dayanıklılık çalışmasıyla devam etti. Daha sonra 4 ayrı grup halinde yarı sahada taktiğe yönelik maç yapan Başkent ekibi antrenmanı sonlandırdı. 1,5 saat süren çalışmalara hafif adale ağrıları bulunan Tiago Pinto ve Papa Ndiaye katılmazken bu oyuncular takımdan ayrı bireysel antrenman yaptı.
KALECİLERE KOMANDO EĞİTİMİ
Mor-sarılı oyuncular dayanıklılığa yönelik çalışma yaparken takımın kalecileri ise adeta komando eğitiminden geçti. Kaleci antrenörü Hakan Polat nezaretinde antrenmanın ilk etabında takımdan ayrı çalışan; Ahmet Şahin, Hakan Arıkan, Artur Moraes, Hakan Canbazoğlu ve Taha Ayan göstermiş oldukları performanslarla da takım arkadaşları ve teknik ekipten tam not aldı.
Osmanlıspor, yarın basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla Eskişehirspor maçının hazırlıklarını devam ettirecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.