Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmanlıspor, Başakşehir maçı hazırlıklarına devam ediyor

Süper Lig’in namağlup ekiplerinden Osmanlıspor, bu hafta deplasmanda oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına devam ediyor.Bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde de başarılı bir şekilde boy gösteren Osmanlıspor, ligde Başakşehir’le...

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2016 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2016 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Süper Lig’in namağlup ekiplerinden Osmanlıspor, bu hafta deplasmanda oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına devam ediyor.
Bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde de başarılı bir şekilde boy gösteren Osmanlıspor, ligde Başakşehir’le oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki antrenmana mor-sarılı oyuncular ‘core’ (vücut ağırlığıyla yapılan antrenman) çalışmasıyla başladı. Saha kenarına kurulu istasyonlarda koordinasyon ve çabukluk çalışması yapan mor-sarılılar daha sonra pas, orta ve gol çalışması yaptı. Başkent ekibi yarı sahada oynanan pas organizasyonuyla antrenmanı sonlandırdı.
Ligdeki namağlup unvanını devam ettirmeyi hedefleyen Başkent ekibinin antrenmandaki hırsı gözlerden kaçmadı. 1,5 saat süren çalışmalara tedavileri devam eden Webo ve Engin Bekdemir katılmadı.
Osmanlıspor yarın yapacağı antrenmanla Başakşehir maçının hazırlıklarını tamamlayacak ve hava yoluyla maçın oynanacağı İstanbul’a hareket edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.