Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmanlıspor, Avrupa hazırlıklarına başladı

UEFA Avrupa Ligi’nde İsviçre’nin Zürih takımıyla deplasmanda karşılaşacak olan Osmanlıspor bu maçın hazırlıklarına başladı.Ligdeki yenilmezliğini UEFA Avrupa Ligi’nde de devam ettiren Osmanlıspor, bir günlük iznin ardından bugün...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2016 21:06
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2016 21:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmanlıspor, Avrupa hazırlıklarına başladı
UEFA Avrupa Ligi’nde İsviçre’nin Zürih takımıyla deplasmanda karşılaşacak olan Osmanlıspor bu maçın hazırlıklarına başladı.
Ligdeki yenilmezliğini UEFA Avrupa Ligi’nde de devam ettiren Osmanlıspor, bir günlük iznin ardından bugün topbaşı yaptı. Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi’nde İsviçre’nin Zürih takımıyla grup maçına çıkacak olan Osmanlıspor, bu maçın hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimde kulübün Batıkent Tesisleri’nde yapılan antrenman 1,5 saat sürdü.
Başakşehir maçında uzun süreli forma giyen oyuncular takımdan ayrı yenileme çalışması yaparken diğer oyuncular ise topla ısınma çalışmasıyla antrenmana başladı. Daha sonra dayanıklılığa yönelik aerobik pas çalışmasına geçen mor-sarılı ekip, yarı sahada oynanan çift kale maçla antrenmanı sonlandırdı. Takımın kalecileri, kaleci antrenörü Hakan Polat nezaretin takımdan ayrı özel çalışma yaptı. Antrenmana tedavileri devam eden Webo ve Engin Bekdemir katılmadı.
Osmanlıspor yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanın ardından öğlen saatlerinde özel uçakla İsviçre’nin Zürih kentine hareket edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.