Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmanlıspor, ara vermeden Ankara derbisine hazırlanıyor

UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalma başarısı gösteren Osmanlıspor, ligin ikinci haftasında Gençlerbirliği’yle oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş karşılaşmasında önceki gün...

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2016 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2016 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmanlıspor, ara vermeden Ankara derbisine hazırlanıyor
UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalma başarısı gösteren Osmanlıspor, ligin ikinci haftasında Gençlerbirliği’yle oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.
UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş karşılaşmasında önceki gün Danimarka temsilcisi Midtjylland’ı 2-0’lık skorla yenerek gruplara kalma başarısı gösteren Osmanlıspor, lige döndü.
Mor-sarılı ekip, Pazar günü sahasında Gençlerbirliği’yle oynayacağı Ankara derbisi maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Midtjylland maçında uzun süreli forma giyen oyuncular, kulübün Batıkent Tesisleri’nde ‘black roll’ ile yenileme çalışması yaptı. Maçta kısa süreli forma giyen ve oynama şansı bulamayan oyuncular ise Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde Ostim Stadı’nda antrenmana çıktı. Isınma koşusuyla antrenmana başlayan mor-sarılı ekip daha sonra dar alanda pas organizasyonuna geçti. Antrenman şut ve çeşitli gol organizasyonlarıyla son buldu. Çalışmalara tedavisi devam eden Engin Bekdemir katılmadı. Osmanlıspor, Cumartesi günü basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla derbi maçının hazırlıklarını tamamlayacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.