Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmaniye Gençlik’te Murat Teke dönemi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Osmaniye Gençlik ve Spor Kulübü'nün olağanüstü kongresinde başkanlığa OTSO Başkanı Murat Teke seçildi.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü salonundaki kongrede, seçime tek listeyle...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2014 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2014 14:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmaniye Gençlik’te Murat Teke dönemi
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Osmaniye Gençlik ve Spor Kulübü'nün olağanüstü kongresinde başkanlığa OTSO Başkanı Murat Teke seçildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü salonundaki kongrede, seçime tek listeyle giren Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Murat Teke, kulübün yeni başkanı oldu. Kulüp yönetimi, Mehmet Serkan Erdem, Ersegun Yücel, Bora İşbulan, Güven Taşçı, Hakkı Serdar Ünal, Cemal Burak Karamustafalıoğlu'ndan oluştu.

Teke, kongrenin ardından yaptığı açıklamada, yeni yönetimin belirlendiğini ve takımın ilk kez birinci ligde mücadele edeceğini söyledi. Bölgenin basketbol için önemli merkez haline geldiğine dikkati çeken Teke, kulüp olarak başarılı sporcular yetiştirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Bu sezon ligde kalıcı olmak istediklerini belirten Murat Teke, "Altyapıya önem veren bir kulüp olmak ve basketbolumuza başarılı sporcular kazandırmak istiyoruz." diyerek, şunları söyledi:

"Kulüp olarak birinci lige yükselip tekrar ikinci lige düşen bir takım olmayacağız. Bu sebeple güçlü bir yönetim oluşturduk. Yeni sezon için hazırlıklarımız da devam ediyor. Bizler, sosyal sorumluluk düşüncesiyle bu takımı birinci lige çıkarmayı başardık. Halkımızdan da takımımızı desteklemelerini istiyoruz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.