Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmangazili genç raketten bronz madalya

Osmangazi Belediyespor Tenis Takımı sporcularından Mehmet Mert Urgan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin başkenti Lefkoşa’da düzenlenen 12 Yaş Hafta Sonu Turnuvası’nda üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.Türkiye Tenis Federasyonu...

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2018 19:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmangazili genç raketten bronz madalya

Osmangazi Belediyespor Tenis Takımı sporcularından Mehmet Mert Urgan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin başkenti Lefkoşa’da düzenlenen 12 Yaş Hafta Sonu Turnuvası’nda üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) gözetiminde yapılan 12 Yaş Hafta Sonu Turnuvası’na 29 erkek ve 22 kız olmak üzere toplam 51 sporcu katıldı. 18 kulübün mücadele ettiği şampiyonada, Osmangazi Belediyespor Tenis Takımı sporcusu Mehmet Mert Urgan, birinci kategoride üçüncü oldu.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Mehmet Mert Urgan ve hocalarını tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Başkan Dündar, “Ertuğrul Sağlam Spor Tesisi’nde yer alan 1 açık ve 2 kapalı kort ile tenis sporunun daha geniş kitlelere yayılmasını sağladık. Tesisimizde 8 Yaş Osmangazi Kış Kupası ve 9 Yaş Osmangazi Kış Kupası gibi gençlerimize tecrübe kazandıran önemli organizasyonlara ev sahipliği yapıyoruz. Tenis sporunu lüks bir spor dalı olmaktan çıkarıp, herkesin rahatlıkla yapabileceği bir spor dalı haline getirdik. Bu çalışmalarımızı da Mehmet gibi genç sporcularımızın başarıları ile taçlandırıyoruz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.