Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmangazili Atlet Balkan İkincisi

Osmangazi Belediyespor Kulübü’nün başarılı sporcusu Songül Konak, Romanya’nın Piteşti şehrinde düzenlenen Büyükler Balkan Şampiyonası’nda 1500 metrede Balkan ikincisi oldu.Osmangazi Belediyespor’un rekortmen atleti Songül Konak başarılarına...

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2015 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2015 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmangazili Atlet Balkan İkincisi
Osmangazi Belediyespor Kulübü’nün başarılı sporcusu Songül Konak, Romanya’nın Piteşti şehrinde düzenlenen Büyükler Balkan Şampiyonası’nda 1500 metrede Balkan ikincisi oldu.
Osmangazi Belediyespor’un rekortmen atleti Songül Konak başarılarına bir yenisini daha ekledi. Bu yıl şubat ayında 1500 metrede 4.20.82’lik derece elde ederek 22 yıllık Türkiye rekorunu kıran, daha sonra Balkan Gençler Şampiyonası’nda bu dereceyi 4.16.47’ye çekerek Balkan üçüncüsü olan ve geçen ay Çin’de düzenlenen Liselerarası Atletizm Şampiyonası’nda ise 1500 metrede dünya şampiyonu olan Songül Konak, hafta sonu Romanya’da yapılan Büyükler Balkan Şampiyonası’nda 4.08.74 derece elde ederek Balkan ikincisi oldu.
Gümüş madalya kazanarak büyük mutluluk yaşayan başarılı atlet, disiplinli bir şekilde çalışmalarına devam ettiğini ve hedefinin olimpiyatlara katılmak olduğunu söyledi. Songül Konak, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın hiçbir zaman kendisinden desteğini esirgemediğini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.