Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmangazi'de çocuklar kışı spor yaparak geçirecek

Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen kış spor okulları başlıyor.basketbol, judo, minikler taekwondo, bebestad oyunları ve drama kursu olmak üzere 5 farklı branşta gerçekleştirilecek kış spor okulları için kayıtlar başlıyor. Eğitimler...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmangazi'de çocuklar kışı spor yaparak geçirecek

Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen kış spor okulları başlıyor.

basketbol, judo, minikler taekwondo, bebestad oyunları ve drama kursu olmak üzere 5 farklı branşta gerçekleştirilecek kış spor okulları için kayıtlar başlıyor. Eğitimler ise 28 Ekim Cumartesi günü başlayacak. Dikkaldırım Spor Salonu ve Akpınar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek kurslara kayıt olmak isteyenler, 0224 243 73 43 numaralı telefondan kayıt işlemlerini yaptırabilecek.

Osmangazi Belediyespor Kulübü bünyesinde Ocak 2018 tarihine kadar devam edecek olan 2017-2018 kış dönemi spor okullarına yaşları 4 ile 13 arasında değişen sporcular eğitim görecek. 10 hafta sürecek olan kış dönemi spor okullarına katılan çocuklar ve gençlere eğitim sonunda sertifika verilecek.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Kış spor okullarında çocuklarımıza çeşitli spor branşlarındaki eğitimin yanı sıra, becerilerini geliştirme eğitimleri verilecek. Osmangazi’de her gün sporun tadına varın diyerek vatandaşlarımızı kış spor okullarına davet ediyorum” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.