Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osman Fırat’tan takım arkadaşlarına kahvaltı

Alima Yeni Malatyasporlu futbolcular, tecrübeli oyuncu Osman Fırat’ın verdiği kahvaltıda bir araya geldi. Osman Fırat, burada yaptığı açıklamada, "Birlik beraberliğimiz adına benim böyle bir şey yapmam gerekiyordu. Takım olarak kahvaltıda...

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2016 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2016 18:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alima Yeni Malatyasporlu futbolcular, tecrübeli oyuncu Osman Fırat’ın verdiği kahvaltıda bir araya geldi. Osman Fırat, burada yaptığı açıklamada, "Birlik beraberliğimiz adına benim böyle bir şey yapmam gerekiyordu. Takım olarak kahvaltıda bir araya geldik” dedi.
TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da futbolcular yoğun geçen kamp dönemi ve Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarının stresini kahvaltıyla attı. Teknik heyet ve futbolcular, zorlu Mersin İdmanyurdu maçı öncesi sol bek oyuncusu Osman Fırat’ın verdiği kahvaltıda moral depoladı. Fahri Kayahan’da bir kafede verilen kahvaltıya teknik heyet, futbolcular ve aileleri katıldı.
Tecrübeli futbolcu oluşan birlik beraberlik tablosunu daha da perçinlemek için böyle bir yaptığını kaydederek, “Bugün güzel bir birliktelik sergiledik. Takımımızdaki eskiler ve yeniler kısa sürede tam bir aile ortamı oluşturdu. Biz de bir Malatyalı olarak böyle katkı sunalım istedik. Ev sahibi olmamız nedeniyle bu görev bize düşüyordu. İnşallah sezon sonuna kadar bu birlikteliğimiz en güzel şekilde devam eder” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.