Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osman Fırat, yeşil sahalara döneceği günü sabırsızlıkla bekliyor

Yeni Malatyaspor'un Sol Beki Osman Fırat, Sakatlığı Atlatıp Yeşil Sahalara Döneceği Günü İple Çekiyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2016 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2016 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osman Fırat, yeşil sahalara döneceği günü sabırsızlıkla bekliyor
Yeni Malatyaspor’da sezonun ilk haftasında antrenmanda sakatlanan ve yaklaşık 50 gündür takımdan ayrı çalışan Osman Fırat, yeşil sahalara döneceği günü sabırsızlıkla bekliyor.
26 Ağustos’ta yapılan idmanda Amutu ile ikili mücadeleye giren tecrübeli oyuncu bileğinin dönmesi nedeniyle çalışmayı yarıda bırakmıştı. İlk etapta 5 hafta sonra sahalara döneceği açıklanan Malatyalı sol bek oyuncusunun yapılan tedavilerinin ardından kontrolü gerçekleşti. Kontrolde henüz tam olarak iyileşmediği öğrenilen Osman’ın hafif tempoyla yürüyüş yapmasına izin verildi. Takımdan ayrı yürüyüş yapan Osman, milli aradan sonra düz koşu yapabilecek seviyeye gelecek. 3 hafta sonra ise takımla beraber çalışmalara katılacak Osman’ın sahalara dönmesi toplamda 2 buçuk ayı bulacak.
“Zor bir dönemden geçiyorum”
Basın mensuplarına yaptığı açıklamada yaşadığı sakatlığın izlerini atmaya çalıştığını söyleyen Malatyalı oyuncu, “Gerçekten çok zor bir dönemden geçiyorum. Bir futbolcu için sezon başı sakatlık yaşamak büyük bir travma. Bu süreçte ailemin ve kulübün desteği beni ayakta tutuyor. En kısa zamanda iyileşip tamamen sahalara dönmek için gün sayıyorum. Her maçı tribünde izlemek, arkadaşlarımın yanında olmamak beni üzüyor, aynı zamanda kamçılıyor. Şu an sahada yürüyüş salonda fiziksel hareketler ve diğer yan tedaviler uyguluyorum. İnşallah ilk yarının ortalarında takımımla beraber olurum. Milli aralara herkesten çok seviniyorum” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.