Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oryantiring Heyecanı Niksar’da Başlıyor

Oryantiring Heyecanı Niksar’da Başlıyor

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Oryantiring Heyecanı Niksar’da Başlıyor
2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılı Oryantiring Gençler Yarışı Tokat’ın Niksar ilçesinde koşulacak.
Gençlik ve Spor Bakanlığı 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılı Oryantiring Gençler Yarışı 30 ilden yaklaşık 350 sporcunun katılımı ile Niksar’da yapılacak. Bu kapsamda Oryantiring İl Temsilcisi İlker Melikoğlu ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan Arslan, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’ı makamında ziyaret ettiler.
Ziyarette konuşan Oryantiring İl Temsilcisi İlker Melikoğlu, Oryantiring müsabakalarında göstermiş olduğu başarılardan ötürü Niksar’ın bu etkinliğe ev sahipliği yapacağını bildirdi. 30 ilden yaklaşık 350 öğrencinin bu yarışlara katılacağını belirterek, desteklerinden ötürü Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’a teşekkür etti.
Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ise yaptığı açıklamada, oryantiring sporunun kalbinin attığı şehrin Niksar olduğunu belirterek “İlçemiz oryantiring sporunda lider konumdadır. Geçmişte düzenlediğimiz organizasyonlarla ve elde ettiğimiz başarılarla bu artık kanıtlanmıştır. İlçemizde böylesine geniş katılım sağlanacağı yarış, ilçemiz tanıtımı ve ekonomisi için büyük bir öneme sahip. Bu konuda sizlere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.