Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ortomedica Hastanesi İle Eyüp Kulüpler Birliği Sağlık Protokolü İmzaladı

İstanbul’un en gözde sağlık merkezi olma hedefiyle yola çıkan ve bu doğrultuda büyük başarılara imza atan Ortomedica Hastanesi, Eyüp Kulüpler Birliği ile özel bir sağlık protokolü imzaladı.Eyüp Kulüpler Birliği merkez binasında bir...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul’un en gözde sağlık merkezi olma hedefiyle yola çıkan ve bu doğrultuda büyük başarılara imza atan Ortomedica Hastanesi, Eyüp Kulüpler Birliği ile özel bir sağlık protokolü imzaladı.
Eyüp Kulüpler Birliği merkez binasında bir araya gelen Ortomedica Hastanesi Halkla ilişkiler Müdürü İzzet Aktaş ve Eyüp Kulüpler Birliği Başkanı Metin Çırpan, imza öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundular. İlk olarak sözü alan Başkan Metin Çırpan, sporcu sağlığının önemine değinerek, “Sporcularımızın sağlığı bizim çok önem verdiğimiz ve hassasiyetle yaklaştığımız bir konu. Herhangi bir müsabakada sporcularımızın karşılaşacağı sağlık sorunlarında anında müdahale ederek yanlarında olmak en ulvi görevlerimizden. Bu noktada Ortomedica Hastanesi ile işbirliği yapma kararı aldık. Bu işbirliği çerçevesinde, Eyüp’te faaliyet gösteren spor kulüplerinin yönetici, üye ve yakınları ile sporcu yakınlarına ayakta, yataklı ve koruyucu sağlık hizmetleri Ortomedica Hastanesi tarafından ücretsiz ya da cüzi bir ücret karşılığında sağlanacaktır” dedi.
Bazı hizmet gruplarında yüzde 35’lere varan indirimlerin uygulanacağını da belirten Başkan Çırpan, sözlerini şöyle sürdürdü:
“İmzalanan protokol ile birlikte, fizik tedavi seanslarından ücret alınmayacağı gibi, ulaşım olanağı da sağlanacaktır. Aynı zamanda, Eyüp sınırları içinde yapılan müsabakalarda sahalara ambulans hizmeti de verilecektir ve Eyüp Amatör Spor Kulüpleri Birliği Derneği’ne bağlı yaralanma, sakatlanma, kesik gibi durumlarda Özel Ortomedica Hastanesi tarafından ücretsiz ambulans hizmeti sağlanacaktır.”
AKTAŞ: "ÜZERİMİZE DÜŞEN NE VARSA İÇTENLİKLE YAPACAĞIZ"
Son olarak sözü alan Ortomedica Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü İzzet Aktaş, “Metin Çırpan Başkanımızın açıkladığı şekilde, biz daima sağlık konusunda üzerimize düşen ne varsa içtenlikle yapacağız; bu noktada en iyi hizmeti vereceğimize inanıyoruz. Öte yandan şunu da söylemeden geçemeyeceğim; iyi niyetimizi suistimal etmemek şartıyla, biz maddi durumu çok kötü olan insanlara da yardım etmeye hazırız. Muayeneden ameliyata kadar ücretsiz yapabiliriz, yeter ki suistimal edilmesin. Ucu açık bir konu olduğu için altını çizerek söylüyorum, gerçekten gariban ise karşılık beklemeden yardıma hazırız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.