Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ortaköylüoğlu: "Fenerbahçe ile berabere kaldığımız için üzgünüz"

Kayserispor Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, Fenerbahçe deplasmanında uzatmalarda yedikleri gol sonrasında berabere kaldıkları için üzgün olduğunu ifade ederek, "Fenerbahçe karşısında alınan bir puan da çok önemli" dedi."Çok önemli...

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2016 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2016 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayserispor Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, Fenerbahçe deplasmanında uzatmalarda yedikleri gol sonrasında berabere kaldıkları için üzgün olduğunu ifade ederek, "Fenerbahçe karşısında alınan bir puan da çok önemli" dedi.
"Çok önemli bir deplasmanda zor bir karşılaşma oynadık" diyen Kayserispor Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, "Takımımız, kırmızı kart pozisyonundan önce ve sonrasında çok iyi mücadele etti. Oyun ve pozisyon olarak, karşılaşmada istediğini yapan ve üstün olan Kayserispor’du. Uzatmalarda yediğimiz gol ile berabere kaldığımız için üzgünüz" diye konuştu.
Ortaköylüoğlu, Fenerbahçe gibi zor bir deplasmandan alınan bir puanın da önemli olduğuna dikkat çekerek, "Ortaya koydukları güzel futbol için oyuncuları ve teknik heyetimizi kutluyorum. Yeni bir kadro kurduk ve bu yeni kadro halen uyum sürecinde. İnanıyoruz ki takımın bu performansı her geçen gün daha da yükselecek ve iyi sonuçlar alacağız" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.