Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Orman: “Sosa takım arkadaşları ile beraber olacak”

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Arjantinli futbolcu Sosa’nın affedilmesi hakkında, “Bundan sonrası Şenol hocamızda. Artık takım arkadaşları ile beraber olacak. Bunlar futbolun içinde olan şeyler” dedi.Beşiktaş Başkanı Fikret Orman...

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2016 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2016 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Arjantinli futbolcu Sosa’nın affedilmesi hakkında, “Bundan sonrası Şenol hocamızda. Artık takım arkadaşları ile beraber olacak. Bunlar futbolun içinde olan şeyler” dedi.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ümraniye’de bulunan Kartal Yuvası’nın açılışına katıldı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman açılışta, Türkiye’ye dönmek istememesiyle gündeme gelen ve affedilen Jose Sosa ile ilgili basın mensuplarına açıklamada bulundu.
“Herkes Beşiktaş’ın ne olduğunu bilecek ve ona göre hareket edecek”
Basın mensuplarının Sosa’nın affı ile ilgili sorularına Orman, “Dün olasılıkları söylemiştim. O olasılıklardan birincisi oldu. Bizim niyetimizin de o olduğunu söyledim. Onun da doğru kararı verdiğini düşünüyorum. Hayırlısı olsun. Bundan sonrası Şenol hocamızda. Artık takım arkadaşları ile beraber olacak. Bir şey yok. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Her seferinde söylüyorum. Burası Beşiktaş ve herkes Beşiktaş’ın ne olduğunu bilecek ve ona göre hareket edecek” şeklinde cevap verdi.
“Biz bir oyuncu yüzünden hiçbir camia ile kötü olmayız”
Antalyaspor yönetiminin Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın açıklamaları ile ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuracaklarının hatırlatılması üzerine Orman, “Nereye istiyorlarsa başvursunlar. Bugün de tekrar açıkladık. Biz bir oyuncu yüzünden hiçbir camia ile kötü olmayız. Bizim oyuncu ile bir tasarrufumuz yok. Artık ilgimizin de olmadığını ifade ettik. Allah yollarını açık etsin” dedi.
Sosa’nın sözleşmesi konusunda konuşmanın yeri ve zamanı olmadığını vurgulayan Orman, “İlk etapta Beşiktaş’ın bir oyuncusu olduğunu ve bunun bir parçası olduğunu kabul edip takımına ve arkadaşlarının yanına dönemsi lazım. Şu anki gelişmeler bu kadar” diye sözlerini tamamladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.