Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Orkide Gediz basketbolda iyi başladı

Orkide Gediz Üniversitesi Basketbol Takımı, antrenör değişikliği ve oyuncu takviyesiyle girdiği ligin ikinci yarısına galibiyetle başladı. Kırmızı-Beyazlılar, Mamak Belediye Ankara DSİ’yi rahat geçti.Orkide Gediz, Türkiye Basketbol 2....

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2015 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2015 10:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Orkide Gediz basketbolda iyi başladı
Orkide Gediz Üniversitesi Basketbol Takımı, antrenör değişikliği ve oyuncu takviyesiyle girdiği ligin ikinci yarısına galibiyetle başladı. Kırmızı-Beyazlılar, Mamak Belediye Ankara DSİ’yi rahat geçti.

Orkide Gediz, Türkiye Basketbol 2. Ligi’nin ikinci yarısına yeniliklerle adım attı. Antrenörlüğü, Deniz Atak’tan İsmail Beleş devraldı. ABD’li pivot Kzell Ray Wesson’dan sonra tecrübeli pointguard Serhat Uğur da kadroya dahil oldu. Kırmızı-Beyazlılar, bu kan değişikliklerinin ardından açılış karşılaşmasında Mamak Belediye Ankara DSİ’yi ağırladı. Evsahibi İzmir ekibi, ilk saniyesinden itibaren üstünlüğü ele geçirdi ve 85-76 kazanmasını bildi. Galibiyette yeni transferler etkili oldu. Wesson 17, Serhat da 14 sayı attı.

Antrenör Beleş, ikinci yarıya galip başladıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Deniz Atak hazır bir takım bıraktı, takviyeyle daha da güçlendik. Önümüzdeki maçlarda da gülen taraf olmak ve yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.