Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Orhun Ene: “Oyunun içinde ritim bulamadık”

TOFAŞ Başantrenörü Orhun Ene, bugün iyi hücum edemediklerini söyleyerek, “Oyun içinde ritim bulmakta zorlandık” dedi.Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında TOFAŞ, deplasmanda Beşiktaş Sompo Japan’a 76-63 mağlup oldu. Maç sonunda TOFAŞ...

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2016 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2016 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TOFAŞ Başantrenörü Orhun Ene, bugün iyi hücum edemediklerini söyleyerek, “Oyun içinde ritim bulmakta zorlandık” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında TOFAŞ, deplasmanda Beşiktaş Sompo Japan’a 76-63 mağlup oldu. Maç sonunda TOFAŞ Başantrenörü Orhun Ene basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Takım olarak gerçek performanslarının çok altında oynadıklarını belirten Başantrenör Orhun Ene, “Bence oyunun içinde ritim bulamadık. Ofansif anlamda daha iyi hücum etmeliydik. Bugün iyi top paylaşmadık. Üstüne birde top kayıpları yapınca sonuç kaçınılmaz oldu. 16 top kaybı çok fazla. En büyük amacımız oyunu Beşiktaş’a vermemekti. Bir de çok faul kaçırdık. Bugün performansımızın çok altında oynadık. İki takımda iyi mücadele etti ama iki takımın da kapasitesi bundan daha fazla. Fenerbahçe maçının devamını sağlayamadık. Önümüzdeki 5 maçı da en iyi şekilde atlatmak istiyoruz” diye konuştu.
TOFAŞ’lı oyuncu Stephen Copeland ise hafta boyunca antrenmanlarda çalıştıklarını parkeye yansıtamadıklarını söyleyerek, “Bizim için zor maçtı. Bütün hafta iyi hazırlandık. Ama istediğimizi sahaya yansıtamadık. Daha çok mücadele edip iyi bir sonuç alabilirdik ama olmadı” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.