Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Orduspor, 29 Haftada 3 Ordulu Hoca Değiştirdi

Orduspor’da Turgut Kır’ın istifası ile 2015-2016 sezonunda 3. Ordulu teknik adam ile yollar ayrıldı.Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Orduspor’da teknik direktör değişiklikleri yaşanmaya devam ediyor. Sezona yerli teknik adamlarla başlayan...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Orduspor, 29 Haftada 3 Ordulu Hoca Değiştirdi
Orduspor’da Turgut Kır’ın istifası ile 2015-2016 sezonunda 3. Ordulu teknik adam ile yollar ayrıldı.
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Orduspor’da teknik direktör değişiklikleri yaşanmaya devam ediyor. Sezona yerli teknik adamlarla başlayan mor-beyazlılar ilk olarak Sinan Bayraktar ile anlaştı. Sinan Bayraktar’ın istifasının ardından göreve getirilen Ali Şahin, 6 maç sonra istifa ettiğini açıkladı. Bunun üzerine teknik direktör arayışına giren Orduspor, yine Ordulu olan Turgut Kır ile anlaşma sağladı. Karadeniz ekibi ile 12 maça çıkan Turgut Kır, 29. haftada oynan Ümraniyespor maçının ardından hafta içerisinde görevi bıraktığını duyurdu. Orduspor bu değişiklikle birlikte 29 maçta 3. Ordulu teknik direktör ile yollarını ayırmış oldu.
29 HAFTADA 3 ORDULU TEKNİK ADAM DEĞİŞTİ
Spor Toto 2. Lig’de Orduspor, 2015-2016 sezonuna Ordulu olan teknik direktör Sinan Bayraktar ile başladı. Mor-beyazlı ekip Sinan Bayraktar yönetiminde çıktığı 11 maçta 5 beraberlik, 6 mağlubiyet alırken galibiyet yüzü görmedi. Orduspor, Bayraktar yönetiminde çıktığı 11 maçta rakip fileleri 8 kez havalandırırken kalesinde 20 gol gördü. Ligin 11. haftasında kendi sahasında Kahramanmaraşspor’a 2-0 kaybettikleri maçın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Sinan Bayraktar istifa ettiğini açıkladı.
Yaşanan istifanın ardından teknik direktör arayışına giren yönetim, takımda yardımcı antrenör olarak görev yapan Ali Şahin ile el sıkıştı. Teknik Direktör Ali Şahin ile yeni bir hava yakalayan Karadeniz ekibinde galibiyet hasretine son verildi. Ali Şahin idaresinde 6 maça çıkan Orduspor, bu maçlarda 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Oynanan 6 maçta ise mor-beyazlılar 6 gol atarken kalesinde de 5 gol gördü.
Ali Şahin’in görevi bırakmasının ardından yönetim Ordulu bir hocayla anlaştığını duyurdu. İlerleyen günlerde ismi açıklanan Turgut Kır Orduspor’un yeni hocası oldu. Orduspor ile 12 maça çıkan Turgut Kır, bu maçlarda 2 galibiyet 1 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Çıktığı 12 maçta 9 kez rakip fileleri havalandıran mor-beyazlılar, kalesinde 25 gol gördü. Ligin 29. haftasında kendi sahasında Ümraniyespor’a 2-1 mağlup olan Orduspor’da Teknik Direktör Turgur Kır, hafta içerisinde yaptığı açıklama ile görevi bıraktığını duyurdu.
Orduspor, bu ayrılıkla birlikte 29 haftada 3 yerli hocayla yollarını ayırmış oldu. Karedeniz ekibi geçtiğimiz yıl PTT 1. Lig’de mücadele ettiği dönemde de teknik direktörü değişiklikleri ile sıkça gündeme gelmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.