Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ordusor Bu Sezon 96 Kez Kart Gördü

Orduspor, Bu Sezon 6'sı Kırmızı Kart Olmak Üzere Gördüğü 96 Kart İle En Çok Kart Gören Takımların Başında Geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2016 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2016 09:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ordusor Bu Sezon 96 Kez Kart Gördü
Orduspor, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 6’sı kırmızı olmak üzere gördüğü 96 kart ile en çok kart gören takımlar arasında yer alıyor.
Spor Toto 2. Lig’den düşmesi kesinleyen Orduspor, geride kalan 32 haftada 6’sı kırmızı olmak üzere toplam 96 kez kart gördü. Ligde en çok kırmızı kart gören takım ise 12 kırmızı kart ile İstanbulspor oldu. İstanbulspor’u 10 kırmızı kart ile Pazarspor ve Kırklarelispor izledi. Orduspor ise bu sezon çıktığı 32 maçta 6 kırmızı kart cezası aldı. Mor-beyazlı ekibin gördüğü 6 kırmızı kartın 2’sini Doğancan Aynacı, diğerlerini ise sırasıyla Safa Serbest, Ardahan Gündoğdu, Yasin Öztop ve Burak Özsoy gördü.
ORDUSPOR’DA EN ÇOK SARI KART GÖREN İSİM ARDAHAN GÜNDOĞDU
Bu sezon kırmızı kartlarda olduğu gibi sarı kartlarda da zirvede İstanbulspor yer aldı. İstanbul ekibi 32 maçta 96 sarı kart gördü. İstanbulspor’u 96 sarı kart ile Nazilli Belediyespor, 92 kart ile Anadolu Üsküdar 1908 ve 90 sarı kart gören Orduspor izledi. Mor-beyazlılarda bu sezon en çok sarı kart gören isim 12 sarı kart ile Ardahan Gündoğdu oldu. Ardahan Gündoğdu’nun ardından en çok kart gören isimler ise 9 sarı kartı bulunan Yasin Öztop, 8 kartı bulunan Özgen Erdem ve 7 sarı kart gören Doğancan Aynacı bu sezon Orduspor’un en çok sarı kart gören oyuncuları oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.