Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ordu’da Spor Sokağı

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Parkına kurulan ve Ramazan ayı boyunca açık kalacak spor sokağına gençler büyük ilgi gösteriyor.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ailelere sporu sevdirmek...

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2016 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2016 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ordu’da Spor Sokağı
Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Parkına kurulan ve Ramazan ayı boyunca açık kalacak spor sokağına gençler büyük ilgi gösteriyor.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ailelere sporu sevdirmek ve spor branşlarının tanıtımını yapmak amacıyla kurulan ve Ramazan ayı boyunca açık kalacak olan spor sokağı, her akşam spor yapmak isteyen yüzlerce genç tarafından büyük rağbet görüyor. İftardan sonra soluğu spor sokağında alan gençler, spor yapma imkanı buluyor.
Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Spor Sokağı’nın Türkiye’de bir ilk olduğunu belirterek, aileler ve gençlerin gösterdiği ilgiden ne kadar doğru bir iş yaptıklarını görme fırsatı bulduklarını belirtti. Mustafa Genç, “Ramazan ayı boyunca aileler oruç tuttuğu için spor aktivitelerini yapamıyorlardı veya çok az düzeyde yapabiliyorlardı. Şimdi spor sokağı sayesinde aile fertlerinin tamamı 7’den 77’ye hepsi spor yapma imkanı buluyorlar. Aileler çocuklarıyla beraber özellikle iftardan sonra spor sokağına geliyorlar. Her aile ferdi ayrı bir spor dalıyla burada kendine meşgale edinebiliyor. Bu da spor kültürünün yaygınlaştırılmasına sebep oluyor” dedi.
Spor Sokağı’nın amacına ulaştığını belirten Genç, “Bu sokağa gelen 7’den 77’ye herkes günün her saatinde istediği spor aktivitesini yapma imkanı bulabiliyor. Çoğu zaman biz 00.00’da dahi spor sokağını kapatamadık ve sahura kadar etkinliklerimizi devam ettirdik. Ramazan ayı bitene kadar ben bütün aileleri çocuklarıyla beraber spor sokağımıza bekliyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.